Lumimies 2020 tulokset

< Kilpailutulokset

Kauhajoki Sahankylä 7.3.2020

Osanottajia oli tänä vuonna 32. Sää suosi kisaa, aurinko paisteli kevyen pilviverhon takaa keväisesti ja lämpöasteet nousivat aamun parista pakkasasteesta reippaasti plussan puolelle eikä tuultakaan ollut mainittavasti. Kisamaastoon oli saatu sopiva lumipeitekin muuten lähes lumettoman talven jälkeen. Viimevuotiseen tapaan sarjajako oli taljapuolella alle 55paunaa ja 55 tai enemmän. Radalla oli 25 rastia ja maksimipisteet 80p. + yllytyshullun pisteet. Lisänä vielä hirvi jota sai ampua taulukärjelläkin, mutta jos käytti leikkuria sai yhden ylimääräisen pisteen (muttei kuitenkaan ohilaukauksesta).

1) Kukkamaa Valtteri EPJM 28p.

AnJa Archery lahjoitti palkinnoiksi kaksi tähtäinvaloa, jotka annettiin taljasarjojen voittajille (Saag ja Laine).

Pudotuskisa eli Yllytyshullu

Ammuttiin peurasilhuetin vitaalialueen kohdalla olevasta reiästä läpi. Ampujilla oli käytössä yksi nuoli, jonka sai kerran uusia. Ohilaukauksesta putosi pelistä pois. Vaisto aloitti 10 metristä ja peruutti 5 metriä kerrallaan kunnes voittaja oli selvillä. Talja aloitti 40 metristä ja peruutti 10 metrin välein.

Vaisto: 35 metrissä oli jäljellä Marko Kukkamaa ja Jani Lahtinen, josta voittajaksi selviytyi Lahtinen.

Talja: 80 metristä jatkoon pääsivät enää Arto Kangasmäki ja Jaakko Kela. Näiden kesken ratkaisu saatiin vasta 100 metrissä ja voittajaksi suoriutui Kela. Ensimmäistä kertaa Lumimies-kisan historiassa päästiin 100 metriin asti!

Pudotuskisan palkintona kummassakin sarjassa oli 3 kpl:n paketti PiPa-Climbing Sticksejä.

Lopuksi arvottiin kaikkien osallistujien kesken kaksi Rantalan Lihan sponsoroimaa tuotepakettia. Arpaonni suosi Esa Helliä ja Mikko Peuraa.

Kannustuspalkinto ”Hannun pytty” annettiin tällä kerralla Mika Ollilalle, joka olkapäävaivoistaan huolimatta puristi kisan läpi. Tämä ”Hannun pytty” on kiertopalkinto, jonka tarkoitus on kannustaa jatkamaan harrastusta ja palaamaan kisoihin seuraavanakin vuonna.